Asbab makan 4life.

Image result for riovidaRamai yang bertanya penulis, macam mana boleh tahu dan boleh jumpa produk yang boleh menyembuhkan penyakit kulit penulis dengan begitu cepat. Kawan-kawan penulis juga ada yang terkejut kerana selepas makan produk 4life dalam masa sebulan, perubahan pada kulit penulis sangat ketara perubahan berbanding sebelum ini.

Hampir 10 bulan penulis menanggung kesakitan dan kegatalan. Alhamdullillah akhirnya doa penulis, suami dan ibu bapa penulis akhirnya makbul dengan bertemunya produk 4life ini. Sebelum ini bermacam-macam jenis produk yang penulis gunakan dan makan, namun tiada kesan yang begitu drastik sehebat produk 4life. Rasa macam nak nangis jer apabila dalam tempoh makan 2 botol riovida sahaja di tambah dengan makan tranfer factor plus perubahan kulit penulis semakin membaik dari sehari ke sehari.

Ceritanya bermula apabila penulis pergi ke klinik Aishah untuk meminta MC. Penulis terpaksa mengambil MC 2 hari seminggu kerana penulis tidak mampu duduk dalam suasana aircond yang terlalu lama di pejabat. Doktor pada masa itu ialah doktor ganti. Doktor itu melihat keadaan kulit penulis dan beliau  suspek penyakit yang dihidapi oleh penulis ialah psiorisis. Dengar perkataan Psiorisis, penulis dah naik cemas. Langsung doktor membuat surat dan dirujuk kepada pakar di  hospital Sultanah Nur Zahirah. Doktor memberitahu keadaan penulis disebabkan oleh sel-sel badan tidak dapat saling  mengenali antara satu sama lain dan menyebabkan ia memakan sel-sel badan sendiri. Zaaaaaaasssssssssss…..!!!! Apabila doktor memberitahu begitu…Maha suci Allah telah memberi petunjuk pada penulis dan terus dalam benak penulis teringatkan Produk 4life. Kenapa penulis teringatkan 4life??? Ya… kenapa produk 4life dan bukannya produk2 lain? Kenapa bukan Elken?? (padahal penulis merupakan ahli elken…) kenapa bukan Shaklee?? (tengok banyak testimoni tapi xterbukak hati dan kurang yakin) Kenapa dan kenapa…. Itu kerana 4life adalah satu-satunya produk yang mendidik sistem imun untuk mengenali sel-sel yang baik dan sel-sel yang tidak baik.

Macam mana pula penulis tahu yang produk 4life itu mendidik sistem imun?? Penulis sebenarnya telah menjadi ahli 4life sebelum ini iatu 3 tahun

Trasfer Factor

Trasfer Factor

yang lepas dan sudah mendengar ceramah dari pihak 4life yang produk 4life ini mendidik sistem imun. Kes yang menyebabkan penulis menjadi ahli pada 3 tahun lepas kerana pada masa itu paltlet darah putih penulis berkurang dari sehari ke sehari. Hampir seminggu penulis berulang alik ke hospital untuk ambil darah dan cek platlet darah. Semasa pulang dari hospital, penulis ada melihat flayer pada cermin depan penulis berkenaan produk 4life. Lantas penulis tawakal untuk mencuba. Alhamdulliah keesokkannya platlet penulis terus naik mendadak. Pihak hospital pun terkejut. Sempat jugak penulis menjadi ahli 4life selama enam bulan…pada masa itu he…he…he…

Dan kini penulis datang lagi pada 4life apabila sakit. Apabila sakit cari 4life. Apabila sihat lupakan 4life…. !!!  hu..hu..hu…Lepas ni Insyaalah penulis akan menjadi ahli setia 4life kerana 4life telah menjadi asbab kesembuhan penyakit penulis untuk kedua kalinya.

Jika yang berminat dengan produk 4life ambillah no ahli penulis yang mudah diingat –8857733- Wan Juliarti Rahayu Wan Nawi ke mana-mana sahaja cawangan 4life diseluruh malaysia untuk sama-sama menikmati hidup yang sihat.

Maaf yer… penulis tak sempat nak fikir nak snap gambar masa keadaan kulit penulis yang tengah parah. Tapi Insyaa allah penulis akan berkongsi satu gambar sepupu kawan penulis  yang mengidap enzema dari kecil dan sudah sampai tahap psirosis yang makan riovida dan tranfer factor plus  selama 2 bulan dengan sukatan yang betul pada entri akan datang.

penulis- nikmat sihat sangat besar berbanding wang ringgit…..