Pulih Enzema dengan 4life

 

Salah satu krim doktor

Seperti yang dijanjikan sebelum ini , penulis akan tunaikan janji penulis untuk berkongsi pengalaman perit jerih mengalami penyakit enzema. Walaupun ia datang tidak sampai setahun, ia sangat mengajar  penulis apa itu nikmat kulit yang sihat.

Sebenarnya penyakit penulis ini telah dirujuk kepada pakar di hospital besar Sultanah Nur Zahirah. Penulis sudah berjumpa pakar di situ dan pakar di situ mengesahkan ia adalah enzema. Enzema penulis ini dikategorikan agak kronik.  Pihak hospital memberikan 2 jenis ubat gatal (putih dan kuning) . Putih di makan waktu siang dan kuning di makan waktu malam. 3 cream sapu  dan satu krim yang dijadikan sebagai sabun dan disapukan sekali lagi selepas naik mandi.

Untuk makluman pembaca sekalian, penulis hanya makan  ubat gatal. Itupun hanya 2 biji, Krim mandi tu hanya digunakan sekali dan krim sapuan sterioid langsung tidak bersentuh. Sebelum penulis ke hospital, penulis sudah banyak mendapat maklumat bahaya ubat-ubat tersebut dan ditambah pengalaman yang penulis alami semasa di kilinik swasta menyebabkan penulis tidak mahu menggunakan ubat hospital terutamanya krim steroid. Tujuan penulis berjumpa pakar hanyalah untuk mengetahui tahap keseriusan penyakit penulis. Tarikh temujanji sebelum ini ialah pada bulan 10, dan tarikh temujanji akan datang adalah 28/11/2015.enzema

Dalam tempoh temujanji ini penulis sedang mengamalkan produk 4life iaitu riovida dan tranfer factor plus. Kesannya sangat memberangsangkan dan dan kulit penulis membaik dengan begitu cepat. Bagi yang belum jadi ahli cepat snap atau salin dalam telefon bimbit nombor ahli penulis agar dapat membeli dengan harga ahli di mana-mana pejabat 4life seluruh malaysia. no ahli penulis tidak susah untuk diingati – 8857733 -Wan Juliarti Rahayu Wan Nawi.  Apa-apa masalah berkenaan nasihat berkenaan produk 4life dengan enzema insya allah boleh telefon penulis ditalian 011-10818631. Jika susah nak pergi ke pejabat 4life, penulis boleh tolong poskan.

Produk 4life agak mahal namun demikian ia sangat berbaloi kerana ia sangat cepat bertindak dalam masa yang singkat. Kepada yang masih mencari-cari produk altertif untuk enzema, penulis sangat sarankan makanlah produk 4life . Penulis berani  jamin anda tidak akan menyesal. Penulis yang makan tidak sampai sebulan sudah nampak perubahan yang sangat besar.

 

penulis-setiap penyakit ada ubatnya

 

 

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s