TELUR TIRUAN KER NI?

Image

Hah….!!! Cuba pembaca sekalian amati telur ni…… Terfikir atau tidak apa yang penulis sedang fikirkan?? Mesti kotak fikiran pembaca sekalian 100% sama sebagaimana apa yang sedang penulis fikirkan !! Betul tak?? Macam musykil sahaja telur ini dikeluarkan oleh seekor ayam kan??Ha..ha…ha..macam acuan yang tidak menjadi jerk..itu padangan mata kasar..bila disentuh pula,permukaan tidak rata dan tidak licin sebagaimana telur biasa.

Masalah penulis sekarang ialah..patutkah penulis menghabiskan telur ini yang baru sahaja di beli ni..patutkah?? patutkah??hu..hu… hu .. jawapanya ialah kalau sayang duit…makan jer lah… kalau sayang kesihatan keluarga..buang jer !! lMana lebih penting…? Pembaca sendiri boleh fikirkan.

Dibeli di mana ni??? He..he..mesti pembaca ingin tahu di mana kan?? Ya.. ini adalah perkara yang perlu penulis kongsikan. Penulis membelinya di Pasaraya Nirwana Maju di Kubang Parit.

Kepada pemilik Nirwana Maju.. Maaf jika blog ini mengganggu kosentrasi anda. Harapan penulis agar pemilik Nirwana Maju atau mana mana kakitangan beliau yang boleh memanjangkan perkara ini agar lebih berhati hati menjual pelbagai barang keperluan harian daripada  syarikat yang tidak bertanggungjawab yang hanya ingin mengaut untung. Tidak kira anda Islam atau tidak, anda Melayu, Cina atau India, semua agama melarang keras unsur penipuan.

Mungkin telur ini juga dijual di pasaraya pasaraya lain . Pembaca boleh semak kotak yang saya kembarkan dan Syarikat yang tertera pada kotak ialah Syarikat Charoen Pokphand Jaya Farm M Sdn. Bhd .

telur tiruan2

 

kotak telur


 

 

 

 

 

 

 

 

penulis~terlalu bayak unsur penipuan sekarang di zaman akhir zaman….

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s