Simplyslim mendapat sambutan menggalakkan!!

siimplyslim

siimplyslim

Salam kepada pengujung blog penulis. Lamanya tidak berkarya. Hari ini penulis ingin berkongsi produk yang penulis gunakan. Nama produk ini ialah simplyslim ands liming lotion.

Dengar nama cam best jer kan?? Tapi hakikatnya memang best pun!! (tak tipu sikit pun) Produk ini baru sahaja dilancarkan dan ia telahpun mendapat sambutan yang amat-amat menggalakkan.

Kenapa agaknya ia mendapat sambutan yang begitu menggalakan??

Tadaaaaaaaaaaaaaaa…..!! INI JAWAPANNYA:

S1 : Apakah kandungan pada losyen ini?
J1 : Kandungan nya ialah Aloe Vera Extract, Sodium Edta, Acrylate, Iris Florientina Extract, Collagen, Glycerine, Capsaicin, Fragrance , Triethanolamine, Methylparaben, Ethlyparaben, Extra Collagen, Isobutlyparaben, RO Water, Campurah buah-buahan Peach dan Lemon.

S2 : Adakah kandungan ini merbahaya pada kulit ?
J2 : Jangan bimbang.Kandungan ini selamat dan sangat bagus untuk kulit wajah dan badan kerana kandungan buah peach yang segar mampu melembutkan kulit orang-orang Asia.

S3 : Adakah losyen ini sah KKM dan Halal?
J3 : Ye.Semua kandungan losyen ini halal dan dikilangkan oleh kilang yang terdiri daripada orang-orang Islam dan kami amat menitikberatkan kandungan supaya sah untuk dibawa solat.Kilang ini juga bertaraf GMP dan  Sah Kementerian Kesihatan Malaysia. Jujur diingatkan untuk permulaan kami disyorkan menggunakan KKM kilang dahulu bagi melancarkan proses.. Seterusnya kami akan menggunakan KKM sendiri atas nama syarikat kami sendiri  kerana KKm utk Najeeha Beauty masih dlm proses. Untuk mengelakkan menjadi isu, kami tidak meletakkan sebarang no KKM pd stiker kerana pelanggan akan memperkatakan kenapa no KKM lama dan akan datang ini berlainan NOT. Hanya bila sah mendapat KKM syarikat sendiri, kami akan printkan pd stiker.Jadi ianya bukan isu kerana kami mendapat kelulusan KKM atas kandungan yang kilang kami sediakan ;)

S4 :Apa kelebihan SimplySlim ini ?
J4 : SimplySlim ini mempunyai Extra Collagen serta gabungan buah-buahan lemon dan peach yang membuatkan ramai pelanggan suka kan baunya yang segar dan wangi.. dan yang paling penting collagen ini sangat membantu melembut dan menggebukan kulit . Extra collagen ini diminta sendiri oleh pengasas kerana kulitnya sensitive terhadap satu-satu product. Alhamdulillah collagen ini sangat membantu. Kanak-kanak juga boleh amalkan simplyslim untuk tujuan kembung perut , lenguh-lenguh dan sebagainya

S5 : Berapa lama akan Nampak kesan?
J5 : Bergantung kepada tahap kandungan lemak seseorang. Purata nya dalam masa 2-3hari sudah rasa kesan sudah efektif pada tubuh badan seperti seluar yang ketat sudah ada rasa longgar-longgar, dan sebagainya.

S6 : Ada kesan gemuk balik ke tidak jika berhenti sapu SimplySlim ini?
J6 : Tiada kesan gemuk balik atau bentuk badan kembali kepada asal kerana SS ini adalah losyen untuk mendapatkan kembali bentuk badan yang cantik, menarik sekaligus memecahkan lemak-lemak degil terkumpul.Jika disapu itu adalah satu bonus pada diri sendiri untuk kembali langsing dan sekaligus boleh mendapatkan kulit lembut, gebu dan halus.

S7 : Perlu diet ke tidak kalau sapu SimplySlim ni ?
J7 : Tidak perlu berlapar dan menyeksakan diri . Selepas makan anda boleh sapu simplyslim bagi mengawal bentuk badan dan cepat-cepat hapuskan lemak yang baru nak bertamu itu.hehe

S8 : Golongan mana yang boleh sapu SimplySlim ni ?
J8 : Lelaki dan perempuan semua boleh sapu. Kanak-kanak seumur 5 tahun ke atas pon boleh sapu pada perut kembung dan dada jika ada batuk-batuk. Perempuan mengandung boleh sapu pada mana-mana bahagian dan elakkan sapu di bahagian perut bagi mengelakkan proses pembesaran perut. Hehe.. Perempuan tengah berpantang bersalin sangat disarankan sapu SS ini kerana bagus mengurangkan rekahan pd perut dan mana-mana bahagian selepas bersalin .

S9 : Apakah fungsi SimplySlim ini selain untuk melangsingkan badan?
J9 : Fungsi utama SimplySlim adalah untuk memecahkan lemak, melangsingkan badan, membentuk badan yang ideal, menghilangkan rekahan selulit, menghilangkan rekahan  kulit selepas bersalin, membentuk wajah /dagu supaya nampak runcing, melegakan perut kembung bagi kanak-kanak , menghilangkan lenguh-lenguh badan, melegakan sakit perut, dada dan etc, bagus utk pesakit strok, dll.

S10 : SimplySlim ni panas tak? Sesetengah produk saya pakai panas dan kulit jadi merah-merah
J10 : Tidak panas, kerana kami menggunakan extra collagen. Sesuai disapu pd kulit wajah dan tempat2 yang sensitif.. Rasa lembut dan dingin serta tidak terlalu panas.

serius…!!Memang best pakai…tidak macam sesetengah krim dekat pasaran yang rasa hangat 5minit pastu dah tak rasa apa-apa.Simplyslim ni, sejam pun masih rasa kehangatanya seperti baru disapu.!! Tak cayer ker…try la..beli dulu…wang anda akan dikembalikan.(yang beli kat sini sajer)

Jom try… Rm 70.00 jer. Tak rugi… Sebab sangat puas hati.Kalau yang dah cuba, apa tunggu-tunggu lagi… Jom jadi agent.Beli 10 dengan harga rm500.00.Nanti bleh dapat side income. Nak ambik 50 botol pun bleh…sebab saya suplier…harganya lagi..lagi..lagi menguntungkan….

Sesapa yang ambik 50 botol tu, try pakai kat badan sendiri dulu.Yang sihat2… Yang banyak lemak tu, ambik gambar, timbang dulu sebelum pakai… Hah..lepas seminggu sapu..ambik gambar..jangan kata timbang rosak pulak yer… Hu..hu…hu..baru best nak jual..bila sendiri dah hilang lemak ..tul tak?

Lagi satu, ianya cuma krim,tak yah nak makan…cuma sapu jer. Penulis sendiri takut…kalau benda yang makan-makan..yerla risau organ dalaman kita tu la..mana kita tahu. Apakebenda diletak dalam tu..mana kita tahu kan…?Itu pendapat peribadi penulis jer la. Korang nak makan terpulang la kan…Masing-masing punya pendapat dan masing-masing empunya badan.

Ok..sesapa nak beli boleh ke
official page tersebut :http://www.facebook.com/pages/Simplyslim-Firming-and-Slimming-Lotion/384542391641595?ref=hl atau bleh pm penulis kat fb penulis kat blog ni.

penulis-sangat-sangat puas hati dengan produk ni.

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s