MINTAK TOLONG sekali…. “like” YER… ;)

Assalamualaikum semua kepada pembaca blog penulis. Huh… berkurun rasanya penulis tidak update blog ini sejak penulis melahirkan putera ke-3. Rasa rindu ingin berbloging memang ada namun kekangan masa yang tidak mengizinkannya. Banyak “draff” yang telah penulis buat tetapi tidak dapat “dipublish” lagi kerana banyak yang masih perlu “diedit” terutamanya kesalahan ejaan yang melampau. Biasalah masa idea ada, laju jer tangan menekan keyboard. Apa-apa kesalahan dibiarkan dahulu bagi mengelakkan idea itu hilang.

Hari ini penulis ingin berkongsi maklumat dan penulis rasa maklumat ini amat berharga kepada pengguna dan pemborong krim a-Dha. Kenapa penulis berkata demikian?? Ini kerana krim boleh dibeli dengan harga yang cukup murah jika dibandingkan dengan harga yang ditawarkan di tempat-tempat lain. Jika dibeli secara borong, pasti dan pasti akan bertambah murah. Jika ingin beli krim A-dha secara satu-satu pun boleh dan secara borong pun boleh cuma KLIK DI SINI atau terus ke blog http://perniagaanwakafmempelamm.wordpress.com/2012/12/17/khasiat-serum/ untuk harga yang pasti membuat anda teruja.

Untuk pengetahuan anda semua, blog tersebut dibuka untuk menampung pembiayaan ubat-ubatan putera penulis. Jika yang sudah lama mengikuti perkembangan blog penulis, pasti anda sudah dapat mengagak apa masalah yang penulis hadapi sekarang. Penulis menjual barang-barang tidak terlalu mahal dan jika dibandingkan dengan website lain kerana niat penulis bukan untuk menjadi kaya atau hidup senang tapi sekadar untuk membiayai kos perubatan Haziq yang kadang-kadang terpaksa membuat penulis berhutang dengan adik beradik penulis.

Sebenarnya blog itu pun belum siap sepenuhnya. Tujuan penulis “PUBLISH” di sini untuk meminta kawan-kawan penulis, sahabat handai penulis “LiKE” page penulis untuk penulis meneruskan usaha-usaha penulis ini. Pertolongan kawan-kawan dan pembaca blog penulis amat penulis harapkan dan budi tuan-tuan dan puan-puan hanya Allah yang membalasnya.

Like di page ini yer http://perniagaanwakafmempelamm.wordpress.com/2012/12/17/khasiat-serum/

Like yer jangan tak like 🙂

penulis~ akan berusaha untuk mengubati Haziq selagi terdaya kudrat ini.

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s